У Москві горіло конструкторське бюро «Сухого», ще кілька регіонів вночі атакували дрони (фото, відео)

Пізно ввечері у четвер 13 червня у Москві спалахнула будівля одного з провідних підприємств рф з розробки авіаційної техніки — «Дослідно-конструкторське бюро Сухого». А в ніч на 14 червня дрони атакували низку російських регіонів.

Про пожежу у Москві стало відомом близько 23:00 13 червня. У Міністерстві надзвичайних ситуацій рф заявили, що там горить будівля, що не експлуатується, про постраждалих інформації немає.

https://t.me/msk1_news/51730

За даними МНС, площа поширилися на 800 кв.м, сталося обвалення покрівлі. На місці працювали понад 70 надзвичайників та 25 одиниць техніки.

https://t.me/mchs_official/19347

У Шебекіно Бєлгородської області, що розташоване біля кордону з Україною, ввечері 13 червня пролунав вибух, унаслідок якого у будинках місцевих жителів пошкоджені вікна. У соцмережах припускали, що причиною вибуху могла бути російська авіабомба, що впала на прикордонні.

Місцева влада заявила, що причини події встановлюються. Постраждали 10 будинків та машина, утім постраждалих людей немає.

У ніч проти 14 червня дрони атакували об’єкти у Воронезькій та Ростовській областях рф. За даними місцевих ЗМІ, у Ростовській області безпілотники масовано атакували район військового аеродрому Морозовська, де дислокуються Су-34 та Су-24.

https://t.me/astrapress/57505

Губернатор області заявив, що російські сили ППО успішно відбили масовану атаку дронів у кількох населених пунктів регіону. Унаслідок атаки в Морозівському районі порушене електропостачання, постраждалих немає.

https://t.me/astrapress/57512
https://t.me/astrapress/57519

А у Воронезькій області дрони атакували нафтобазу. Глава регіону Олександр Гусєв заявив про спробу атаки з надмалої висоти. Він повідомив, що кілька дронів «трохи пошкодили» резервуари з паливом. А втім, займання не допущено, постраждалих немає.

За даними ворожого Міноборони в ніч на 14 червня в росії перехоплено 87 дронів.

«Черговими засобами ППО перехоплено та знищено два БПЛА над територією Білгородської, два БПЛА над територією Волгоградської, шість БПЛА над територією Воронезької, шість БПЛА над територією Курської, сімдесят БПЛА над територією Ростовської областей, а також один над Кримом», — йдеться у повідомленні.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Вночі Повітряні сили ЗСУ знищили 24 ворожі цілі із 31 — Повітряні сили ЗСУ