У Москві підірвали авто експрацівника СБУ Прозорова, який втік у рф — ЗМІ (відео)
Скриншот

У п'ятницю, 12 квітня у Москві вибухнув автомобіль, в якому був колишній співробітник Служби безпеки України Василь Прозоров. Вибух стався, коли він завів авто.

Про це повідомляє російське видання «Медуза» з посиланням на російські Telegram-канали.

За інформацією російських журналістів, московські слідчі вже порушили кримінальну справу після вибуху в автомобілі Toyota Land Cruiser Prado на півночі столиці рф. Власник авто постраждав.

Серед ймовірних причин того, за даними Mash, розглядають вибух саморобної бомби або прорив підземної газової труби.

Василь Прозоров: що про нього відомо

Василь Прозоров — колишній підполковник Служби безпеки України.

У березні 2019 року він під час пресконференції в Москві заявив, що з квітня 2014 року і аж до своєї відставки у 2018 році «за ідеологічними мотивами» співпрацював із росією.

Тоді ж Прозоров зробив низку суперечливих заяв, наприклад, звинуватив українську владу у краху малайзійського «Боїнга» під Донецьком у 2014 році.

У Службі безпеки України стверджували, що звільнили Прозорова «за службову невідповідність — систематичне вживання алкоголю на робочому місці, дискредитацію звання офіцера». СБУ назвала Прозорова зрадником, а його слова брехнею.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Кива — всьо»: соцмережі заполонили меми про смерть депутата-зрадника (фото, відео)