У Москві поставили системи ППО на дах міноборони рф та поряд з резиденцією путіна (фото)

У Москві почали розміщувати комплекси протиповітряної оборони. Зокрема, ПЗРК «Панцир-1С» помітили на будівлі міноборони рф та неподалік від резиденції путіна.

19 січня у мережі з'явилися фото, як підйомний кран підіймав «Панцир-1С» на дах офісного центру на Тетерінському провулку.

ПЗРК «Панцир-1С» на даху офісної будівлі

ПЗРК «Панцир-1С» на даху офісної будівлі

Згодом, були опубліковані фото ще одного ПЗРК на даху будівлі міноборони рф.

ПЗРК «Панцир-1С» на даху будівлі міноборони рф

20 січня видання «Сирена» опублікувало відео ще одного «Панцира» поряд з селищем Заріччя у передмісті Москви — усього за 10 км від резиденції путіна у Ново-Огарьово. Зазначається, що очевидець зняв відео ще 6 січня.

При цьому ще 14 січня з'явилися фото дивізіону «С-400» розгорнутого на парку «Лосиній острів». Для цього на його території вирубали частину дерев.

«С-400» розгорнутого на парку «Лосиній острів».

Відзначимо, що після ураження російською ракетою Х-22 житлового будинку у Дніпрі, російській пропагандисти почали поширювати версію нібито її падіння стало результатом роботи української ППО. Просуваючи цю тезу, міністр іноземних справ сергій лавров та василь небензя заявили, що розміщення систем ППО поряд з житловими кварталами суперечить міжнародному гуманітарному праву.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Загроза ракетного удару: у Чорному морі перебувають шість ракетоносії з 40 «Калібрами»