У Німеччині сталася стрілянина в університеті. Є поранені й загиблі
Getty Images

В Гейдельберзському університеті, що в землі Баден-Вюртемберг, 24 січня сталася стрілянина в лекційній аудиторії. Щонайменше одна людина загинула і кілька зазнали поранень, а нападника знайшли мертвим.

Про це пише DPA.

За даними поліції нападником виявився 18-річний студент університету. Він стріляв із довгоствольної рушниці й мав при собі кілька гвинтівок. Напад відбувся у корпусі закладу, де розташовані природничі факультети й ботанічний сад.

Внаслідок стрілянини чотири людини поранені. Одна зі студенток, якій він вистрілили в голову, пізніше померла. Сам нападник застрелився і помер на місці.

Наразі правоохоронці виключають, що нападник стріляв з політичних чи релігійних міркувань; ймовірно, він діяв без спільників.

Поліція також обшукала місце проживання стрілка, щоб встановити мотиви його вчинку.

Територію довкола Гейдельберзького університету огородила поліція. Пізніше проїзд прилеглими вулицями поновили, закривши лише будівлю, де сталася стрілянина. Видання SWR з посиланням на електронний лист закладу повідомило, що працівників та студентів просили не приходити до вишу.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Хусити знову обстріляли Абу-Дабі і погрожують атакувати хмарочос «Бурж-Халіфа» (відео, фото)