У новому комедійному фільмі Netflix героїня заперечила існування України
Netflix

Сервіс Netflix випустив псевдодокументальний фільм «Смерть 2020-му», в оригиналі — «Death To 2020». Персонаж акторки Лізи Кудроу каже, що «немає такого місця, як Україна».

«Бабель» опублікував уривок кінострічки з перекладом українською у Telegram.

Кудроу найбільше відома за роллю Фібі Буффе у сіткомі «Друзі». У цьому фільміі вона грає прессекретаря. Її персонаж у одній зі сцен заперечив існування України. Це вона заявила в контексті зпародійованого творцями стрічки обговорення імпічменту президенту США Дональду Трампу.

Персонаж Кудроу не оминув й президента Володимира Зеленського. Тут йде відсилка до дипломатичного скандалу після оприлюднення розшифровки переговорів Зеленського та Трампа.

«Увесь імпічмент не мав під собою підґрунтя. Демократи стверджують, що Трамп змусив Україну копати компромат на сім'ю Байдена. Їхній «реальний доказ» — це запис переговорів», — зазначила героїня.

Довідка

У комедійній псевдодокументалці режисер Чарлі Брукер використав хроніки реальних подій 2020 року. Він показує вигаданих експертів. Вони нібито коментують те, що відбувалося у поточному році. Цих експертів, зокрема, зіграли Х’ю Грант, Семюел Л. Джексон, Ліза Кудроу.

Якраз до свят. На Netflix готуватимуть нові страви із залишків їжі (відео)