У Пакистані поліцейські арештували персонал фастфуду, оскільки їх не пригостили бургерами
Pixabay

Усіх 19 працівників ресторану швидкого харчування мережі Johnny & Jugnu у пакистанському місті Лахор арештували за те, що вони відмовилися пригостити групу поліцейських безкоштовними бургерами.

Про це повідомляє BBC.

У мережі кажуть, що «таке трапилося не вперше... у нашому ресторані». Дев'ятьох поліцейських, причетних до інциденту, тимчасово відсторонили від роботи.

«Ніхто не має права брати закон у свої руки. Ми не потерпимо несправедливості. Усіх їх покарають», — запевнив старший працівник провінції Інам Гані.

Група поліцейських зайшла до ресторану за два дні до інциденту та попросила безкоштовні гамбургери. Після того, як їм відмовили, співробітники поліції погрожували менеджерам закладу харчування.

Наступного дня вони повернулися та почали тиснути на команду ресторану «безпідставними аргументами». 

Працівники закладу додають, що 11 червня «деякі співробітники поліції прийшли до нашої торгової точки і арештували нашого менеджера без пояснення причини. Потім вони спорожнили усю нашу філію, забравши всю нашу кухонну бригаду й інших менеджерів».

У ресторані повідомили, що працівникам не дозволяють закривати кухню, залишаючи «фритюрниці увімкненими, а клієнтів в очікуванні своїх замовлень».

Працівників затримали на сім годин. Вони розповіли, що офіцери поліції ображали та штовхали їх за те, що їм не дали безкоштовних гамбургерів.

Brexit, привіт! Нідерландські митники відібрали бутерброди у водіїв з Британії