У Повітряних Силах показали, як українські воїни знищили безпілотник окупантів (відео)

Уранці 28 серпня бійці зенітного ракетного підрозділу повітряного командування «Центр» влучним пострілом «приземлили» російський безпілотник.

Зазначають, що ворожий БПЛА збили на південно-східному напрямку. Відео удару оприлюднили у Командуванні Повітряних Сил ЗСУ.  

«Варто зазначити, що у складі бойових розрахунків цьогорічні випускники, які вміло та влучно доводять свою навченість, набувають бойового досвіду та разом із прибувшим на підсилення досвідченим особовим складом б’ють ворога, і торують шлях до Перемоги!», — йдеться в повідомленні.

 

ВОЇНИ ЗЕНІТНОГО РАКЕТНОГО ПІДРОЗДІЛУ ПВК “ЦЕНТР” ПРОДОВЖУЮТЬ НИЩИТИ БПЛА ОКУПАНТІВ 🇺🇦Сьогодні зранку 28 серпня, воїни зенітного ракетного підрозділу повітряного командування “Центр” на південно-східному напрямку збили черговий безпілотний літальний апарат ворога. 💪Варто зазначити, що у складі бойових розрахунків цьогорічні випускники, які вміло та влучно доводять свою навченість, набувають бойового досвіду та разом із прибувшим на підсилення досвідченим особовим складом б’ють ворога, і торують шлях до Перемоги! 💙Слава Українським захисникам! 💛Вірте в Збройні Сили України! Переможемо, бо ми Українці!

Posted by Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces on Sunday, August 28, 2022

Раніше повідомляли, що ЗСУ знищили штаб росіян у новій Каховці, який базувався в районі заводу «Сокіл». Місцеві зафільмували наслідки прильотів.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

ЗСУ завдали удару по трьох пунктах управління росіян на Херсонщині — ОК «Південь»