У Повітряних Силах розповіли, чим росіяни вчора атакували Київ
ДСНС

Увечері 30 червня окупанти запустили по Києву дві крилаті ракети «Іскандер-К». Обидві збили сили ППО.

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник командування Повітряних сил Ілля Євлаш.

«Учора ввечері, приблизно о 19:30, ворог застосував крилаті ракети «Іскандер-К» по Києву. Вдалося збити дві ракети. На жаль, унаслідок падіння уламків було пошкоджено інфраструктуру», — розповів він.

Євлаш додав, що останнім часом росія здійснювала атаки на Україну вночі. Втім цього разу окупанти завдали удару під вечір у вихідний, коли на вулиці було багато людей. 

«Вони (росіяни — Прим. ред.) так показують своє цинічне обличчя щоразу. Росія — країна-терорист і продовжує підтверджувати це з кожним таким подібним ударом», додав речник.

Нагадаємо, 30 червня на будинок в Оболонському районі Києва впали уламки збитої ракети. 6 людей постраждали — у всіх гостра реакція на стрес.

А на Київщині унаслідок вчорашньої атаки постраждали троє людей, серед них — дитина. На території одного з районів області пошкоджено три приватні будинки, складське приміщення, адміністративні будівлі, а також 16 транспортних засобів — автівки та мотоцикл.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Армія рф цілила по Дніпру балістикою: постраждали 7 людей (фото)