У районі Волновахи прилетіло в готель, де жили «кадирівці» — Андрющенко

У місті Волноваха на Донеччині снаряд поцілив у готель, де базувалися «кадирівці».  Внаслідок влучання знищено з десяток одиниць військової техніки росіян.

Про це у Telegram повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Щодо Волновахи. Наші джерела кажуть, що було влучання готель «Ахтамар» по трасі Маріуполь-Донецьк, де розташовувалися «кадирівці» та знешкоджено близько 10 одиниць військової техніки», — написав радник мера.

Також Андрющенко повідомляв, що окупанти щодня використовують дорогу Маріуполь — Донецьк для перевезення військової техніки з Новоазовська та Криму.

Він додав, що росіяни й надалі продовжують використовувати «живий щит» з цивільних українців.

«Більш того, окупанти як і завжди спокійно паркують на ніч військові вантажівки з БК прямо на подвір’ї цивільних. Як на фото з одного селищ біля Маріуполя. Фото зроблено ніч тому», — додав Андрющенко.

За даними Генштабу, за минулу добу українські військові знищили близько 650 окупантів, збили чотири гелікоптери та 45 ракет. Втрати особового складу рф сягають понад 72 тис. осіб.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Бійці 54-ї ОМБр показали, як знищили російський вертоліт на Донбасі (відео)