У росії закінчуються «Калібри» та «Іскандери» — Генштаб ЗСУ (відео)

Російські війська втратили наступальний потенціал та зупинені на всіх напрямках. Про це повідомляється в зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 18:00.

Відзначається, що ворог майже вичерпав запас крилатих ракет морського базування «Калібр» та оперативно-тактичних ракетних комплексів «Іскандер» і зараз наносить ракетно-бомбові удари з використанням озброєння невибіркової дії.

Російські війська продовжують тримати Маріуполь в облозі та перейшли до тотального знищення об’єктів цивільної інфраструктури, житлових будинків та об’єктів життєзабезпечення.

На тимчасового зайнятих територіях окупанти задля залякування цивільного населення викрадають та затримують представників органів державної влади і місцевого самоврядування. До цих протиправних дій у Херсонській області задіяни співробітники поліції Краснодарського краю та тимчасово окупованого Криму. Каральні функції виконують оперативні групи ФСБ.

Також ворог агітує місцеве населення йти на роботу до окупаційної  «поліції».

При цьому через великі втрати окупаційна адміністрація планує з 20 березня розпочати чергову хвилю мобілізації в ОРДО.

Також наші військові завдали значних втрат підрозділам зі складу 252-го мотострілецького полку Західного військового округу біля Харкова та Ізюма. Вони втратили до 30%. Окрім того, ліквідувано командира 3-ї мотострілецької дивізії полковника Ігоря Ніколаєва.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

ЗСУ розбили колону ворожої бронетехніки під Прилуками (фото)