У росії заявили про масований обстріл Бєлгородської області: є поранені (фото)

У ніч на 31 травня прикордонне Шебекіно Бєлгородської області рф зазнало масованого обстрілу.

Про це у Telegram повідомив губернатора області В’ячеслав Гладков.

Вибухи почули близько 3.00 ночі. Заявляють про поранених унаслідок атаки.

«Чотири особи постраждали. Усім надається допомога. Ніхто, дякувати Богу, не загинув. Двох оперативно доправили до лікарні Бєлгорода. У чоловіка осколкові поранення шиї та спини, стан важкий, у жінки осколкові поранення руки та передпліччя. Наразі лікарями проводяться всі необхідні обстеження. Ще дві жінки відмовилися від госпіталізації, їм надано допомогу на місці», — заявив Гладков.

За його словами, обстріл вели нібито з «Градів». Через влучання вибиті вікна, посічені фасади та покрівля у восьми багатоквартирних, чотирьох приватних будинках, а також у школі та двох адміністративних будівлях.

«Один магазин повністю згорів. Різні пошкодження мають 12 автомобілів. Наразі співробітники адміністрації починають обхід територій», — додав Губернатор.

Також Гладков заявив, що від 31 травня починають евакуацію перших 300 дітей із Шебекинського та Грайворонського округів через обстріли.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Безпілотники атакували Афіпський НПЗ у Краснодарському краї рф (відео)