У російських школах проводитимуть уроки, присвячені антиросійським санкціям — ЗМІ

Керівництво російських шкіл отримало нові рекомендації щодо проведення особливих уроків на тему «Антиросійські санкції та їхній вплив на вітчизняну економіку».

Про це повідомляє «Коммерсантъ».

Дітям мають розповідати про санкції радше позитивно, в тому плані, що західні санкції дозволять росії ширше займатись імпортозаміщенням.

Такі уроки в рамках курсу суспільствознавства проводитимуть для учнів середніх і старших класів.

На початку уроку педагог має процитувати слова президента рф володимира путіна про те, що «на Росію здійснюється безпрецедентний зовнішній тиск».

Крім того вчитель має запитати школярів, чи знають вони про заходи, що вживаються владою у відповідь на обмеження Заходу.

Тільки після цього педагог має розповісти, що таке санкції: «Обмеження, покликані «покарати» якусь країну за її дії». Тут же потрібно уточнити, які «дії» мають на увазі, — «спеціальна військова операція, що проводиться Росією в Україні, викликана необхідністю захистити населення Донбасу».

Також у методиці міститься посилання на ролик про користь імпортозаміщення.

Наприкінці школярі мають заповнити анкету «зворотного зв'язку». 

Їм доведеться відповісти на запитання: «Чи справедливі санкції щодо Росії?», «Чи призведуть санкції до зміцнення економіки Росії?», «Хто зазнає великих економічних втрат?».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У росії хочуть ввести кримінальну відповідальність за виконання іноземних санкцій