У російському Волгограді в'язні захопили колонію, є загиблі — росЗМІ (фото, відео)

У п'ятницю 23 серпня, в'язні захопили виправну колонію у російському Волгограді. Це другий подібний випадок в країні-агресора за останні місяці. Озброєнні в'язні захопили заручників, кількох із них уже вбито.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Згідно з даними Федеральної служби виконання покарань рф, у п'ятницю, 23 серпня, у Волгограді захопили колонію №19 під час засідання дисциплінарної комісії.

«Під час засідання дисциплінарної комісії засуджені захопили у заручники співробітників виправної установи. Наразі проводяться заходи щодо звільнення заручників. Є постраждалі», — йдеться у повідомленні.

На місце прибув спецназ, силовики готуються до штурму в'язниці.

Місцеві ЗМІ зазначають, що нападники нібито називають себе членами терористичного угруповання «Ісламська держава» (ІДІЛ). Загалом у колонії перебувають 1230 ув'язнених.

За інформацію Телеграм-каналу Mash, ув'язнені вже вбили трьох співробітників. Зокрема, канал опублікував відповідне відео.

Увага! Відео містить чутливий контент!

За попередніми даними, у захопленні беруть участь чотири особи, у них у заручниках перебувають до п'яти співробітників ФСВП.

За однією з версій, у заручниках знаходиться начальник колонії Андрій Дев'ятов та його заступник.

У росЗМІ з'явилася інформація, що він поранений і перебуває в реанімації. Російські пабліки також пишуть, що нападники нібито вимагають вертоліт і $2 млн.

Нагадаємо, у неділю, 16 червня, стало відомо, що шестеро обвинувачених, які перебували у слідчому ізоляторі, вибили шибки у своїй камері і проникли в чергову частину. Після цього вони взяли в заручники двох співробітників СІЗО. Ув'язнені проходили слідство за «терористичними» статтями. В мережі згодом опублікували відео, де вони заявили, що є членами ІДІЛ.

Згодом російські правоохоронці ліквідували в’язнів, що вчинили заколот у ростовському СІЗО. Заручники не постраждали.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Ростові ув'язнені взяли в заручники співробітників СІЗО, нападників вже ліквідували (фото, відео)