У Санкт-Петербурзі аеропорт припинив роботу через невідомий літальний об'єкт

У вівторок, 28 лютого, у Санкт-Петербурзі (рф) тимчасово припинили роботу аеропорту «Пулково», а цивільні літаки не наближалися до міста. Попередньо, це сталося через невідомий літальний об'єкт у небі.

За інформацією деяких Telegram-каналів, у районі введено в дію план «Килим», який запроваджується лише у виняткових випадках. Він означає вимогу негайної посадки чи виведення з цього району всіх повітряних суден, що у повітрі, крім військових і рятувальних.

Через обмеження над Санкт-Петербургом та Ленінградською областю закрили 200 кв км повітряного простору, а всі цивільні борти були переведені до зони очікування.

Російські ЗМІ пишуть, що в небо над містом злетіли російські винищувачі. 

Міська влада офіційно повідомила, що аеропорт «Пулково» тимчасово не приймає і не відправляє літаки. Причини поки не уточняють.

Усі рейси, які проходять через повітряний простір Петербурга, розвернули назад. Літаки, що летять з Москви, роблять кола або повертаються назад.

У Санкт-Петербурзі аеропорт «Пулково» припинив роботу через невідомий літальний об'єкт

Нагадаємо, раніше білоруські опозиціонери повідомили про вибухи на аеродромі «Мачулищі».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У росії знову «забавовнило». У Краснодарському краї горіла нафтобаза «Роснефти» (фото, відео)