У США помер культовий комік Луї Андерсон — володар трьох премій «Еммі»
Getty Images

21 січня на 69-му році життя помер Луї Андерсон, відомий американський комік та актор.

Про це повідомляє видання TMZ

Кілька днів тому Андерсона ушпиталили для лікування агресивної форми раку крові.

Чим він відомий

Андерсон став відомим як один із найулюбленіших коміксів Америки. Канал Comedy Central визнавав його одним зі 100 найкращих коміків усіх часів. 

Він був другим молодшим із 11 дітей у своїй родині. Його спогади про дитинство, непрості стосунки зі схибленим на війні батьком і цькування через зайву вагу, лягли в основу популярного комедійного мультсеріалу «Життя з Луї».

У шоу, яке показували на Fox Kids, докладно описувалося, як комедія допомагала хлопцеві упоратися з усіма труднощами. Шоу здобуло культовий статус у деяких країнах Східної Європи, де Fox Kids був популярним телеканалом у 1990-х і на початку 2000-х років.

Серіал отримав дві премії Еммі та три премії Humanitas Prize за сценарій для дитячого мультсеріалу, ставши єдиним триразовим володарем цієї нагороди.

Також Андерсон знявся в популярному фільмі Едді Мерфі 1988 року «Приїзд до Америки» і був ведучим «Сімейної ворожнечі» з 1999 по 2002 рік.

Раніше Chas News повідомляв, що 28 листопада помер засновнику бренду Off-White Вірджіл Абло.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити. 

Французький актор Гаспар Ульєль помер внаслідок нещасного випадку у горах