У США школяр подав до суду на своїх колишніх тренерів, які змушували його їсти піцу з пепероні
Unsplash

Учень середньої школи американського штату Огайо подав до суду на своїх колишніх футбольних тренерів, які змушували його їсти піцу з пепероні.

Згідно з позовом, хлопець не може вживати таку їжу, оскільки сповідує юдаїзм. Його релігійні переконання забороняють продукти зі свинини, повідомляє Insider.

Піцу юнака змусили з’їсти, коли він пропустив тренування через травму плеча. Школяр розповів, що його посадили на стілець посеред спортзалу та дали велику піцу, назвавши це покаранням.

У позові юнак зазначає, що розповів про свої релігійні переконання не менше 10 разів, і лише тоді пепероні дозволили прибрати. Однак рештки продукту все одно залишилися на тісті.

Після цього тренери поставили хлопцю ультиматум: або він з’їсть піцу, або його виженуть з команди. Інших футболістів змушували бігати, поки школяр не закінчив з їжею.

У позові додають, що такі покарання в команді були регулярними. Учент вимагає $10 млн за моральну травму, стверджуючи, що став об’єктом глузувань з боку знайомих по команді та мусив перейти в іншу школу.

Тим часом у Китаї оголосили смертний вирок чоловіку, який викинув своїх дітей із балкона заради коханки.

Доводилося дивитися на канібалізм та насильство. Модератор контенту подала в суд на TikTok