У США відома акторка померла від травм після наїзду електросамоката
Getty Images

65-річна Ліза Бейнс, акторка і телезірка, померла через 10 днів після того, як у Нью-Йорку на неї наїхав електросамокат.

Жінку збили на пішохідному переході 4 червня, повідомляє BBC.

Ліза Бейнс отримала серйозну травму голови, її доправили до лікарні, де вона і померла 14 червня. У поліції Нью-Йорка розповіли, що власник самоката втік з місця пригоди, але розслідування триває.

NYpost пише, що винуватець їхав на червоний сигнал світлофора і збив акторку, коли вона переходила дорогу зі своєю дружиною Кетрін Кранхолд. «Моя Ліза. Наша Ліза. Наша велика втрата», — написала дружина загиблої у Twitter.

Ліза Бейнс зіграла у великій кількості фільмів, але міжнародна аудиторія знає її за роллю Мерібет Елліот, матері Емі, головної героїні в екранізації трилера «Загублена».

Вона також знімалася у стрічках «Коктейль», «Клієнт завжди мертвий», «Відчайдушні домогосподарки» та «Закон і порядок».

Загалом Ліза Бейнс виконала близько 70 ролей у театрі та кіно, отримала нагороду Theatre World Award, а також мала чотири номінації на Golden Globe.

Chas News повідомляв, що у квітні в центрі Києва водій самоката влаштував бійку з журналістом Романом Вінтонівим (Майклом Щуром), коли той зробив йому зауваження через порушення правил дорожнього руху.

Швидко, модно, незаконно. Як зробити електросамокати безпечними для українських вулиць