У США жінка знайшла в річці пляшку з посланням, якому майже 100 років
Facebook/Nautical North Family Adventures

Мешканка штату Мічиган на ім'я Дженніфер Даукер знайшла в річці пляшку з листом всередині, який написали у 1926 році.

Жінка плавала з аквалангом на річці Чебойган, коли побачила неочікувану знахідку, повідомляє CNN.

Стара пляшка привабила її увагу, бо Дженніфер любить колекціонувати такі речі. Посудину заповнила вода майже на 2/3, але послання вціліло.

Лист датований груднем 1926 року. «Чи не могла б людина, яка знайде цю пляшку, повернути її Джоджу Морроу (Чебойган, Мічиган) і сказати, де її знайшли», — йдеться в посланні.

Жінка опублікувала фото знахідки у своєму Facebook, і її пост швидко став вірусним. Коли Даукер прокинулася наступного ранку, допис поширили понад 100 тис. разів.

 

So look what I found when I was washing windows (and cruising along with the fish😉)... any Morrows out there know a George Morrow that would’ve written this circa 1926? COOLEST night diving EVER🤩❣️

Posted by Nautical North Family Adventures on Friday, June 18, 2021

Невдовзі Дженніфер отримала звістку. Але не від автора листа, а від його доньки, Мішель Прімо.

Жінці показали фото у Facebook, і вона відразу впізнала почерк свого батька. За словами Прімо, її татові було 17-18 років, коли він написав цей лист. Мішель стверджує, що чоловік був дуже сентиментальною людиною.

Батько Прімо помер у 1995 році, і вона сказала, що цікава знахідка викликала багато приємних спогадів. Пляшку з посланням донька залишила Дженніфер. Жінка планує вкласти лист у рамку та повісити у своєму човні або офісі компанії.

Пляшка з посланням із США три роки пливла океаном, поки її не виловили у Португалії