У центрі Києва вдруге за місяць сталася стрілянина. Поліція затримала 14 людей (відео)
Нацполіція

У середу, 2 лютого, неподалік будівлі СБУ в центрі Києва вдруге за два тижні відбулася стрілянина.

У поліції повідомляють, що між активістами та працівниками фінансової установи сталася бійка. Двох людей госпіталізували, а 14 осіб доправили у відділок поліції.

Правоохоронці зазначають, що під час конфлікту учасники кілька разів вистрілили зі зброї в повітря. Від цього ніхто не постраждав. Відомості про інцидент внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України — хуліганство.

У Telegram-каналі «Київ Оперативний» повідомляють, що стрілянина сталася біля пункту обміну валют на вулиці Володимирській біля будівлі СБУ. 25 січня тут вже відкривали вогонь з автомата. Тоді конфлікт виник між інкасаторами та активістами.

На відео каналу можна побачити чоловіка зі зброєю, який погрожує групі людей. Біля одного з автомобілів лежить чоловік, якого підтримує жінка. Також можна почути, як хтось із чоловіків кричить: «Людина поранена».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У США сталося відразу дві стрілянини біля навчальних закладів. Є загиблі