У центрі Києва військового вдарили цеглиною по голові та обікрали (фото)

У Києві двоє нападників вдарили військового цеглиною по голові, відібрали мобільний телефон, гаманець та золоту каблучку. Їх відшукали за кілька годин. Тепер нападникам загрожує до 15 років ув'язнення.

Про це розповіли у поліції Києва.

Інцидент трапився ще у лютому. Постраждалий військовослужбовець звернувся із заявою про пограбування до Шевченківського управління поліції.

Правоохоронці встановили, що двоє чоловіків напали на військового зі спини та сильно вдарили цеглиною по голові, від чого він втратив свідомість. Коли потерпілий отямився, то виявив, що у нього зник мобільний телефон, гаманець та золота каблучка. 

Нападниками виявились 44-річний харків’янин та 39-річний житель Києва. Одного з них правоохоронці затримали неподалік місця події, його спільника — на лівому березі міста.

Нападникам повідомили про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України — розбій. Наразі досудове розслідування завершено. Слідчі скерували обвинувальний акт до Шевченківського райсуду Києва. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На Рівненщині двоє чоловіків напали на прикордонників під час служби (фото)