У ТЦК Кривого Рогу помер чоловік нібито від нападу епілепсії, але родичі кажуть, що його били

На території Саксаганського ТЦК Кривогу Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Інцидент стався ще 5 травня.

Про це йдеться у заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП.

Там заявили, що викликали «швидку», до прибуття якої чоловіку надавали домедичну допомогу. Поліцейські, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу, стверджують у військкоматі.

За фактом смерті військовозобов’язаного зараз триває слідство. До його завершення у ТЦК закликали «утриматись від емоційних і неперевірених заяв та суджень».

Реакція родичів на смерть військовозобов’язаного

Донька померлого чоловіка заявила, що в її батька не було епілепсії, а помер він начебто через побиття з боку працівників ТЦК.

Вона також розповіла, що її батька забрали у військкомат, щоб мобілізувати. Там його двічі навідувала його мати, яка начебто мала передати йому гроші на військове спорядження. Донька померлого каже, що під час перших відвідин чоловік був у звичайному стані, однак другого разу його мати вже начебто помітила сліди побоїв.

Дівчина заявила, що збирає інформацію щодо цього випадку та готує публікацію у соцмережах.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На Закарпатті стався конфлікт між ромами і ТЦК: що відомо (відео)