У Венесуелі спалахнули протести після перемоги Мадуро на виборах
Matias Delacroix

У місті Каракас — столиці Венесуели — спалахнули масові протести громадян опісля оголошення Ніколаса Мадуро переможцем на виборах президента. Тим часом опозиція заявляє, що не визнає результати виборів та вважає переможцем свого представника.

Про це пише Associated Press.

У більшості протести були мирними, але опісля того, як правоохоронці почали перешкоджати мирній ході, розпочалась бійка. Деякі із мітингарів кидали у силовиків каміння та інші предмети. Один чоловік навіть вистрілив з пістолета. Для розгону мітингарів поліція застосувала сльозогінний газ.

Протестувальники навіть знесли пам’ятник Уго Чавесу — президенту країни у 1999-2013 роках, який за час свого керування країною, по суті, встановив військову диктатуру.

Нагадаємо, у понеділок, 29 липня, У Венесуелі відбулися президентські вибори. Чинного президента Ніколаса Мадуро втретє переобрали на посаду президента

Опозиція заявляє про масові фальсифікації під час підрахунку голосів.. За результатами численних екзитполів на виборах з результатом 65% голосів мав перемогти Гонсалес. Громадяни на виборчих дільницях заявляли, що покинуть країну, якщо Мадуро переможе ще раз.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Німеччині стався вибух на хімічному заводі, є постраждалі