У військовій адміністрації Києва розповіли про шанси нового наступу на столицю
КМВА

Микола Жирнов, голова Київської міської військової адміністрації, оцінив можливість нового наступу на столицю з боку рф.

Генерал зазначає, що росія не відмовилася від мети захопити всю Україну, а Київ є пріоритетною ціллю. Тому небезпека залишається. Однак фактичних ознак формування військ зараз немає, навіть якщо дивитися на Брянську та Курську області.

«Ми розуміємо, що для повторного наступу потрібно створити велике угрупування військ, а для цього потрібен час на підготовку особового складу, озброєння військовою технікою та матеріально-технічні засоби. У сьогоднішніх умовах раптово або за короткий термін цього здійснити неможливо», — запевнив голова адмінстрації.

Жирнов додав, що Україна пильно стежить за діями росі. Війська готують рубежі та позиції, будують оборонні споруди, а місцевість готують до замінування. Генерал пообіцяв, що в разі загрози ворог отримає належну відсіч.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

В росії виправдовуються, що ніколи не хотіли захоплювати Київ