У військовому керівництві рф назріває конфлікт через штурм Вугледара — Генштаб (відео)

У російському вищому військовому керівництві назріває конфлікт через значні втрати та відсутність реальних досягнень на фронті. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Зокрема, мова йде про безуспішні спроби окупантів захопити Вугледар, які закінчуються для них втратою великої кількості військових та техніки.

У Генштабі нагадали, що у лютому путін присвоїв командуючому східним військовим округом Мурадову звання генерал-полковника за доповідь про «успіхи» 155 бригади морської піхоти на Вугледарському напрямку. Зараз міністр оборони сергій шойгу вимагає від генерала відпрацювати звання та взяти місто за будь-яку ціну.

«За наявною інформацією, керівництво бригади та військовослужбовці відмовляються знову йти в безглуздий наступ, у який їх відправляє безталанне керівництво — йти на штурм добре укріплених позицій ЗС України без будь-якого забезпечення та підготовки», — йдеться у повідомленні Генштабу.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

За три місяці у росії закінчаться «інструменти війни» — Буданов