Удар по «Епіцентру» в Харкові: слідчі знайшли ще одне тіло (фото)

У ніч проти 27 травня правоохоронці знайшли ще одне тіло людини, вбитої під час атаки на «Епіцентр» у Харкові. Пошуки на місці удару по гіпермаркету тривають вже третю добу.

Про це розповів Сергій Болвінов, начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області.

«Цієї ночі на місці, де був відділ з продажу світильників, знайшли ще одне тіло […] Також триває робота в лабораторії — протягом ночі спеціалісти змогли встановити особи ще двох жертв», — зазначив Болвінов.

У Харківській прокуратурі заявили, що станом на ранок 27 травня ймовірними жертвами є щонайменше 18 людей (11 знайдених тіл + 7 заяв від близьких, які уточнюються).

Зараз дані щодо загиблих дещо різняться: в МВС України повідомляють про 15 людей та 44 постраждалих, а речник обласної прокуратури Дмитро Чубенко зазначає, що ймовірними жертвами є щонайменше 18 людей (11 знайдених тіл + 7 заяв від близьких, які уточнюються). 

Кількість жертв ще може зрости. Правоохоронці не припиняють пошуки, оскільки в гіпермаркеті можуть ще залишатися тіла. Слідчі встановили, що під час атаки на гіпермаркет в епіцентрі вибуху перебували щонайменше 20 людей.

Пошуки ускладнюються тим, що від деяких тіл майже нічого не залишилося, а територія магазину дуже велика.

У поліції закликають: якщо ваші знайомі, рідні, сусіди не виходять на зв'язок після цієї атаки та ви припускаєте, що ці люди могли бути неподалік чи всередині під час удару, — звертайтеся до правоохоронців для допомоги в пошуках.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

З'явилося відео удару по «Епіцентру» у Харкові, зняте усередині гіпермаркета