Україна погодилася на переговори із російськими представниками на кордоні з Білоруссю (оновлено)

Видання «Українська правда» із посиланням на джерела повідомляє, що Україна погодилася провести переговори з росіянами у білоруському Гомелі.

Хоча ще нещодавно Сергій Никифоров, речник президента, заявляв, що цього не станеться.

За словами джерела видання, зустріч відбудеться на кордоні та «без жодних попередніх умов». Інше джерело стверджує, що українці їдуть на переговори не з Росією, а з Білоруссю.

А видання ZN.UA тим часом повідомляє, що українську сторону на переговорах буде представляти Микола Точицький, який є заступником міністра закордонних справ України. 

Оновлення від 15:35.

В Офісі президента також підтвердили, що Олександр Лукашенко зателефонував Володимиру Зеленському та домовився про зустріч української та російської делегацій на українсько-білоруському кордоні в районі річки Прип'ять.

Політики домовилися, що українські представники зустрінуться з російськими без попередніх умов. Лукашенко пообіцяв, що під час переговорів всі літаки, гелікоптери та ракети, розміщені на білоруській території, залишаться на землі.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

СБУ опублікувала перехоплену розмову окупантів після битви за аеродром Гостомеля (відео)