Ukrainian Fashion Week вперше за чотири роки проведуть у Києві
Ukrainian Fashion Week / Facebook

До Києва у 2024 році повертається Ukrainian Fashion Week. Попередні чотири сезони українські дизайнери представляли країну світові на подіумах у Лондоні, Лос-Анджелесі, Берліні тощо. А з 1 по 4 вересня 55-й сезон UFW пройде нарешті в українській столиці.

Про це повідомляє Ukrainian Fashion Week.

«Наша стійкість є свідченням сили індустрії моди, солідарності та незламності духу українських дизайнерів. Ми твердо переконані, що без креативності наших дизайнерів неможливо уявити сутність України. Наша місія — продемонструвати нашу творчу силу й українську стійкість світові», — каже співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.

Ukrainian Fashion Week також продовжуватиме реалізацію формату International Seasons у межах Ініціативи Support Ukrainian Fashion і представить свої колекції в Берліні, Копенгагені, Будапешті та інших європейських модних столицях.

Ukrainian Fashion Week: що відомо

Український тиждень моди заснований у 1997 році і став першим прет-а-порте тижнем у Східній Європі. Ірина Данилевська стала директором Ukrainian Fashion Week (UFW), крім неї засновниками першого Тижня моди стали Ательє Бизова і засновник РІА «Янко» Володимир Нечипорук.

Ukrainian Fashion Week проводять двічі на рік, і він відповідає світовим стандартам тижнів моди.

За роки існування на UFW показали понад 100 дизайнерів для більш ніж 12 тис. гостей щосезону.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Головна модна подія року: у Нью-Йорку пройшов щорічний бал Met Gala (фото)