Українка Усанова презентувала національний костюм для «Міс Всесвіт» (фото)

Комітет «Міс Всесвіт Україна» показав національний костюм «Берегиня Мати», створений для Ангеліни Усанової у світовому шоу національних костюмів конкурсу «Міс Всесвіт».

Конкурс відбудеться 16 листопада у Сальвадорі. Костюм українки присвячений силі материнської любові та беззахисним дітям, які живуть під час війни. 

«Матері всієї України благають і мріють про чисте й захищене небо без ракет. Моляться за життя своїх дітей, яких безжально забирає війна. Світ повинен запам’ятати жахливу статистику, щоб захистити українських дітей», — прокоментувала ідею костюма Ганна Філімонова, президент конкурсу «Міс Всесвіт Україна».

На створення вбрання Усанової витратили 1,5 місяці та використали для цього близько 30 метрів шифонових та органзових тканин. Майстри надрукували принт у вигляді хмар та синього неба на 3D-принтері. Для обробки костюма використали приблизно 45 тис. декоративних каменів.

Блакитні кольори у вбранні символізують мирне небо, білий і молочні кольори — символи світу, а синій та жовтий — кольори прапора України. Золоті елементи костюма символізують броню.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Оголошено лонглист учасників Нацвідбору на «Євробачення-2024»: список