Українські митці та ГУР оголошують масштабний збір на дрони-камікадзе

Благодійний фонд Дмитра Говоренка «Говор Хелп» спільно з Головним управлінням розвідки Міноборони України розпочинають масштабний збір коштів на українські дрони-камікадзе. 

Мета проєкту — зібрати 20 млн грн.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну благодійний фонд «Говор Хелп» допомагав цивільному населенню із забезпеченням продуктами, одягом та медикаментами. 

Фонд виріс із волонтерської ініціативи, а згодом Дмитро Говоренко з друзями зрозуміли, що хочуть робити для наближення перемоги України більше.

«Сьогодні наша мета допомагати військовим та тим, хто постраждав від російської агресії», — каже Говоренко, музикант, продюсер, засновник govor.production та БО «Говор Хелп».

Ініціативу «Говор Хелп» першим підтримав Ігор Лаченков (Лачен), блогер, волонтер, автор Telegram-каналу «Лачен пише», який висвітлює війну в Україні.

Проєкт «Народний Байрактар» зі збору коштів з метою покупки безпілотників Bayraktar TB2 для потреб ЗСУ, ініційований благодійним фондом Сергія Притули і Ігорем Лаченковим зібрав 600 млн грн у червні 2022 року.

Дмитро Говоренко та Ігор Лаченков зібр на дрони

Також до інформаційної підтримки нового збору «Говор Хелп» та ГУР на дрони-камікадзе долучилися українські митці, музиканти та виконавці, серед яких: Злата Огнєвич, Олександр Кривошапко, Лія Лі, SKYLERR, Сергій Комаровський та інші.

«Ми звернулися до військових, щоб точно визначити мету нашого збору і необхідну суму. На наш запит відгукнулося ГУР. Українські розвідники розповіли, що їм вкрай необхідні дрони-камікадзе, за допомогою яких в тилу ворога «бавиться бавовнятко»», — зазначив Говоренко.

Як задонатити на дрони-камікадзе для ГУР

Ініціатива «Говор Хелп» та ГУР має зібрати 20 млн грн. для того, щоб українські дрони знищували ворога в тилу.

Задонатити на дрони-камікадзе для ГУР можна за цими реквізитами:

Уся інформація про закриття збору і передачу дронів ГУР Міноборони транслюватиметься у Telegram-каналі GovorNews за посиланням.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.