Українські військові знову вдарили по мосту біля Каховської ГЕС — ОК «Південь»

У п'ятницю, 12 серпня, українські військові знову вдарили по мосту Каховської ГЕС, який є однією з переправ через Дніпро у Херсонській області. За даними військових, використати його за призначенням вже не вдасться.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«У межах виконання ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань забезпечено ураження автомобільного мосту дамби Нової Каховки із контрольним виключенням використання його за призначенням», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що про пошкодження мосту у районі Каховської ГЕС військові повідомляли ще 10 серпня. Згодом Сергій Хлань, депутат Херсонської обласної ради, тоді було знищене полотно по автомобільній дорозі.

Зазначимо, лівобережжя та правобережжя Дніпра у Херсонській області поєднують Антонівський автомобільний міст біля Херсона, Антонівський залізничний міст та гребля Каховського водосховища у Новій Каховці. По всіх них цілили українські військові.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Кримський наступний: у соцмережах ширять меми про удари по Антонівському мосту (фото)