Українські захисники знищили командувача окупаційної армії генерал-лейтенанта Мордвічева

Протягом доби, українські сили оборони знищили кілька колон техніки окупантів в Миколаївській та Сумській області, втрати ворога наразі уточнюються. Внаслідок нанесення вогневого ураження по противнику, знищено командувача 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу збройних сил російської федерації генерал-лейтенанта Андрія Мордвічева. Про це йдеться в щоденному зведенні від Генштабу ЗСУ.

Мордвічева ліквідовано в результаті удару по аеродрому в Чорнобаївці, Херсонської області. Сама Чорнобаївка вже стала справжнім мемом, адже російські окупаційні війська там нищать постійно. Вперше це відбулося 27 лютого українських — «Байрактари» атакували російські вертольоти, 7 березня — знищено близько 30 вертольотів, 16 березня — сім бойових одиниць.

Генштаб повідомляє, що зенітними ракетними військами та винищувальною авіацією України було уражено 12 повітряних цілей ворога — 2 літаки, 3 вертольоти, 3 БПЛА та 4 крилаті ракети.

Положення та характер дій сил оборони суттєвих змін протягом останньої доби не зазнали. Збройні Сили України та інші підрозділи Сил оборони продовжували завдавати удари по угрупованнях військ ворога, який намагався утримати захоплені рубежі.

Виходячи з того, що ворогу завдано великих втрат в особовому складі, існує ймовірність, що військово-політичним керівництвом російської федерації буде прийнято рішення внесення змін до існуючого законодавства та розпочато відкриту мобілізацію для продовження затяжної, виснажливої війни.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.