Український авіаперевізник Air Ocean Airlines призупиняє всі польоти, але поверне гроші за квитки
Ан-148

Молода українська авіакомпанія Air Ocean Airlines заявила про тимчасову зупинку всіх польотів.

На Facebook-сторінці компанії таке рішення пояснили затримкою постачання повітряних суден та необхідністю проведення планового технічного обслуговування літаків. При цьому поновити польоти обіцяють з 15 березня 2020 року. 

Перед повною призупинкою польотів перевізник скасував рейс Київ — Чернівці 28 грудня та закрив маршрут Київ — Харків з 9 січня. 

Однак компанія обіцяє повернути гроші за придбані квитки. Кошти мають автоматично зарахуватися на картку, з якої здійснювали оплату на сайті авіаперевізника.

Якщо клієнт придбав квиток в агента з продажу авіаційних перевезень, потрібно звернутися за місцем його придбання для відшкодування вартості.

Також можна зберегти за собою право польоту з відкритою датою вильоту, а при купівлі наступного квитка отримати знижку у розмірі 50% від вартості.

Що відомо про авіаперевізника Air Ocean Airlines

Авіакомпанія Air Ocean Airlines є досить молодою — вона почала працювати у 2021 році. Перевізник продавав квитки з Києва до Львова, Чернівців та Запоріжжя, та з Харкова до Львова.

Наразі у флоті Air Ocean Airlines є два Ан-148, виготовлені у 2011-2012 роках на російському авіазаводі у Воронежі за ліцензією ДП «Антонов». Їх використовували в авіакомпанії «Ангара» на правах лізингу від власника — лізингової компанії ВАТ «Ильюшин Финанс Ко». 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Стратегія каламутного океану. Детективна історія появи нової української авіакомпанії