Український «Нептун» поцілив у флагман Чорноморського флоту рф — голова Одеської ОВА

У Чорному морі палає ракетний крейсер «Москва», флагман Чорноморського флоту рф. Про це заявив Олексій Арестович, радник голови ОП, в ефірі у адвоката Марка Фейгіна.

«З флагманом Чорноморського флоту рф якась несподіванка. Сильно горить. Прямо зараз. А штормове море — невідомо, чи вдасться надати допомогу. Там 510 членів екіпажу. Не можемо зрозуміти, що трапилося. Чи то 2 матроси курили не у тому місці, чи то порушили якість заходи безпеки», — розповів він.

Арестович наголосив, що саме на адресу цього корабля захисники острова Зміїний сказали знамениту фразу «Русский корабль иди нах*й».

Першим про ураження крейсеру двома протикорабельними ракетами з берегового комплексу «Нептун» написав волонтер Serg Marco (Олександр Карпюк). Потім цю інформацію підтвердив голова Одеської ОВА Максим Марченко.

«Підтвердили, що ракетний крейсер «Москва» сьогодні пішов саме туди, куди його послали наші прикордонники на острові Зміїний!», — заявив він.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

США передадуть Україні артилерійські системи, бронетранспортери та гелікоптери — Байден