Українського баскетболіста у Німеччині зарізав школяр турецького походження — ЗМІ

У вбивстві 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова підозрюють 15-річного школяра турецького походження. За даними поліції, раніше він вже здійснював напади та грабежі. Про це пише Bild та розповідає подробиці смертельного нападу.

11 лютого близько 20:00 Єрмаков та його колега по баскетбольній команді Артем Козаченко їхали на автобусі від торговельного центу до головного залізничного вокзалу міста Обергаузен. По дорозі вони побилися з іншими молодиками, при цьому, як зазначає Bild, українців імовірно спровокували.

Коли вони вийшли з автобуса, щоби сісти на потяг до дому у Дюселдорфі, на хлопців напали. 15-річний нападник наніс спортсменам дев'ять ударів ножем у груди та живіт. Володимир Єрмаков помер у лікарні, а його товариш перебуває у важкому стані.

Також внаслідок бійки сильно постраждали 14-річний сирієць та 13-річна німкеня ліванського походження.

Зазначається, що спочатку поліція затримала 14-річного німця грецького походження, однак потім відпустила. Натомість 15-річного нападника заарештували за підозрою у ненавмисному вбивстві та нанесенні тяжких поранень. Інформацію про затвердження нападника підтверджує посольство України, однак не розповідає деталі.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Інцидент із розсипаним на кордоні зерном буде розслідувати поліція — посол (відео)