Україну чекає важка ситуація, але Армагеддону не буде — Буданов

У середині травня — на початку червня Україну чекає «досить важка ситуація». Про це заявив керівник ГУР МО Кирило Буданов в інтерв'ю ВВС Україна.

«Нас чекає досить важка, за нашою оцінкою, ситуація найближчим часом. Але вона не катастрофічна, це теж треба розуміти. Армагеддон не відбудеться, як багато хто зараз починає казати», — сказав він.

Баданов уточнив, що мова йде як про події на фронті, та і про внутрішньо-політичну ситуацію.

«Це комплексний підхід, тому що росіяни будуть використовувати комплексний підхід. Вони проводять комплексну операцію. Не будемо ми про це з вами довго розмовляти, але це важкий період буде. Середина травня, початок червня», — заявив він.

Голова ГУР також сказав, що не жалкує про свої попередні прогнози, які не справдилися чи справдилися не у повній мірі.

«Вони (прогнози — ред.) не дають марну надію. Це прогнози реального часу. Якщо щось повертається трошки інакше — вибачте, це вносить свої корективи», — зазначив Буданов.

Раніше Кирило Буданов прогнозував, що росія може наприкінці весни — початку літа посилити наступальні дії, у першу чергу на Донеччині.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росіяни отримали завдання захопити Часів Яр до 9 травня — Сирський