«Укроборонпром» створив Центр реінтеграції ветеранів

«Укроборонпром» створив Центр реінтеграції ветеранів, у якому не просто працевлаштовуватимуть ветеранів, а й організовуватимуть навчання, перекваліфікацію, надаватимуть послуги фізичної та психологічної реабілітації.

Йдеться також і про підготовку підприємств до повернення на роботу ветеранів, організацію навчання для керівників і робітників, перенавчання та підвищення кваліфікації для ветеранів (за потреби), залучення до досліджень і тестування продукції з урахуванням бойового досвіду тощо.

Також у Центрі передбачені програми з психологічного та фізичного відновлення та поява патронатного напрямку. Він буде взаємодіяти з мобілізованими працівниками та їх родинами, надавати їм інформаційно-консультаційну, юридичну, психологічну та іншу підтримку завдяки власним ресурсам і партнерству з державними установами та громадськими організаціями.

Особливу увагу приділятимуть інклюзивності робочих місць, поліпшенню взаєморозуміння та створенню належної корпоративної культури. Для цього Центр працюватиме з колективами, куди приходять колишні військові.

Нагадаємо, раніше Chas News писав, які пільги передбачені для учасників бойових дій у 2024 році та як їх отримати.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На базі «Укроборонпрому» створять п'ять галузевих холдингів