Уночі вибухи пролунали у шести російських областях: у Пскові БПЛА пошкодили літаки Іл-76 (фото, відео)

У ніч на 30 серпня у Московській, Псковській, Брянській, Орловській, Калузькій та Рязанській областях рф пролунали вибухи.

Міноборони рф заявляє про «припинення спроби» Києва здійснити атаку БПЛА.

Російські Telegram-канали повідомляють, що у Пскові на вибухи лунали у районі аеродрому. Після ударів там почалась масштабна пожежа. Попередньо, дрони уразили два літаки Іл-76, ще чотири літаки отримали пошкодження. Усі рейси на 30 серпня довелося скасувати.

https://t.me/bazabazon/20977
https://t.me/bazabazon/20978

За словами росіян, над Брянською областю збили три безпілотники. Один із них упав на територію заводу «Кремній», після чого в одному з цехів почалася пожежа. Ще один уламок безпілотника пошкодив будівлю слідчого комітету в Брянську.

https://t.me/bazabazon/20987

У Калузькій області два дрони впали на території «Першого заводу» у Дзержинському районі, загорівся перегінний трубопровід. Ще один безпілотник збили у районі села Піщалове.

Над Московською областю дрон пригнічили засобами РЕБ, він впав на в районі села Лукіно. У будинках неподалік вибуховою хвилею вибило вікна і було пошкоджено паркан.

https://t.me/bazabazon/21006

Над Рязанською областю знищили два безпілотники неподалік аеродрому Дягілєва.

Заявляють, що ще два дрони знищили над Орловською областю.

https://t.me/bazabazon/20992

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.