Уряд погодив призначення ексшоумена Олександра Скічка головою Черкаської ОДА
УНІАН

Кабмін ухвалив рішення після співбесіди з чиновником  20 січня Кабмін погодив призначення народного депутата від «Слуги народу» Олександра Скічка головою Черкаської ОДА.

Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан у Facebook.  

 

🇺🇦 КАДРИ: На сьогоднішньому засіданні члени Кабміну проголосували за: ✅ призначення Бережнюка Івана Григоровича -...

Posted by Василь Мокан / Vasyl Mokan on Wednesday, January 20, 2021

Уряд ухвалив відповідне рішення після співбесіди з держслужбовцем. На ній чиновник зазначив, що він має економічну освіту, а також народився і виріс на Черкащині.

«Вільно володію англійською, півтора роки тому був обраний народним депутатом. Окрім того, що регіон для мене є рідним, є близьким, бо я багато працював на окрузі, грунтовно розуміюся на проблемах області. Мав честь представити стратегію розвитку області громаді і президенту України», — сказав Скічко під час співбесіди, передає LB. ua з посиланням на власні джерела.

Передісторія

29-річний Олександр Скічко до політичної кар'єри працював телеведучим. У 2019 році його обрали народним депутатом за 197 округом у Черкаській області. 

Раніше Черкаську обласну державну адміністрацію очолював Сергій Сергійчук. Однак 30 грудня його звільнили з цією посади. Наразі тимчасово його обов’язки виконує Віктор Гусак. Напередодні він працював заступником Сергійчука.

У «Лізі сміху» братимуть участь команди із ОРДО, Криму та материкової України