Усик — Дюбуа: де і коли дивитися бій українського боксера

У суботу, 26 серпня, чемпіон світу за версіями WBA/WBO/IBO/IBF у важкій вазі Олександр Усик зустрінеться у рингу з обов’язковим претендентом WBA британцем Даніелем Дюбуа.

Для українця це буде другий захист титулів та перший бій за рік. Усього Усик провів 20 професійних боїв і в усіх переміг. Його противник також має 20 поєдинків, з яких лише в одному програв.

Де відбудеться бій Усик — Дюбуа 

Боксерське шоу пройде у польському Вроцлаві на Tarczyński Arena. Бої андеркарда стартують о 20:00. На поєдинок Усика варто чекати не раніше 23:00 за Києвом.

Де дивитися в Україні бій Усик — Дюбуа

В Україні бій Усика та Дюбуа покаже відеосервіс MEGOGO. Трансляцію доступна за передплатами «Легка», «Оптимальна», «Максимальна» або «Спорт», а також у розділі «Спорт», на каналі MEGOGO Гонг та в окремому поп-ап-каналі, який зʼявиться на сервісі в день події.

Також MEGOGO покаже андеркарт боксерського вечора під егідою K2 Promotions у співпраці з Knockout Promotions та Skill Challenge Promotions, у якому на глядачів чекає бій чемпіона WBO International Дениса Берінчика (17-0-0, 9 КО), який захищатиме титул у протистоянні з боксером зі Швеції Ентоні Їгітом (27-3-1, 10 КО). Ще один титульний поєдинок проведе Дмитро Митрофанов (13-0-1, 6 КО) з британцем Хамзою Ширазом  (17-0-0, 13 КО). На кону — титул WBC Silver в середній вазі, який належить Ширазу.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Чуб і гопак vs російська лазня і РПЦ: за що не люблять Усика
«Stop Putler»: вболівальник на підтримку України перервав фінал жіночого ЧС-2023 (фото)