Усик та Ф’юрі після обміну «компліментами» домовились про об'єднавчий поєдинок (відео)

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик та володар титулу WBC Тайсон Ф’юрі домовились про проведення об'єднавчого бою за титули.

Про це повідомив президент WBA Гільберто Мендоза.

Сторони попросили час для роботи над контрактом, щоб закрити угоду.

Очікується, що Усик та Ф'юрі проведуть бій у Лондону на стадіоні Вемблі. Ймовірна дата бою — 29 квітня.

Нагадаємо, дедлайн для домовленостей між українцем та британцем спливав 10 березня. Перед цим сторони довго не могли домовитися через суперечності щодо розподілу гонорарів за бій.

В останній день обидва боксери записали короткі відео. Ф'юрі у своєму сказав: «Усик, підписуй контракт, потворний виродку».

Натомість Усик заявив, що готовий на розподіл гонорару за схемою 70% на 30% на користь Ф'юрі, однак постав вимогу, щоби британець пожертвував Україні 1 мільйон фунтів.

«Гей, жадібне пузо. Я приймаю твою пропозицію 70% на 30%, щоб битися 29 квітня на «Вемблі». Але ти обіцяєш пожертвувати Україні 1 мільйон фунтів відразу після бою. І за кожен день твоєї затримки ви заплатите 1% зі свого гаманця українцям. Домовились?», — сказав Усик.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Спорт у 2023 році: календар головних подій