В Донецьк прибули «вагнерівці», щоб підривати житлові будинки — розвідка
Getty Images

На територію окупованого Донецька прибули «вагнерівці» для чергових провокацій — разом з спецслужбами Росії планують підірвати будинки місцевих.

Про заявили у пресслужбі Оперативно-тактичного угруповання «Схід».

«За даними розвідки, з метою здійснення провокацій до Донецька прибули підрозділи «вагнеровців», які спільно з російськими спецслужбами мають провести, серію терористичних актів, а саме підрив житлових будинків. Метою даних провокацій буде, звісно, звинуватити Україну для подальшої ескалації», — йдеться в повідомленні.

В ОТУ запевнили, що ніяких наступальних дій на непідконтрольних Україні територіях не планують. Також наголосили, що застосовуватимуть зброю тільки у разі загрози життю і здоров’ю військових або мирних жителів.

Раніше розвідка повідомляла, що російські бойовики замінували низку об’єктів соціальної інфраструктури в Донецьку. Планують звинуватити українських військових у терактах, щоб створити підставу для вторгнення.

Ввечері 18 лютого повідомляли про потужний вибух у Луганську, проте що саме вибухнуло невідомо. Російські ЗМІ писали, що вибухнув газопровід. Причиною назвали «диверсію».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Ватажки «ДНР» та «ЛНР» оголосили мобілізацію мешканців окупованих територій