В ГУР підтвердили новий удар по окупантах, які зібралися на полігоні Херсонщини (відео)
Скріншот

Українська розвідка підтвердила удар по великій групі російських окупантів, які зібралися на полігоні поблизу села Подо-Калинівка на окупованій частині Херсонщини.

Про це повідомив представник ГУР МО Андрій Юсов, передає hromadske.

За його словами, внаслідок атаки противник втратив понад 60 солдатів особового складу.

Кадри роботи артилеристів по скупченню росіян біля Подо-Калинівки напередодні публикували у мережі. Моніторинговий ресурс DeepState писав, що під удар потрапили російські 328 ДШП, 810 ОБрМП та 81 САП.

https://t.me/DeepStateUA/18908

Водночас Сили оборони півдня зазначали, що в момент атаки на полігон поблизу Подо-Калинівки, ймовірно, приїжджало керівництво угруповання «Днепр» для перевірки вогневої підготовки підрозділів, яких готують на штурми села Кринки.

Юсов сказав нам, що ця інформація уточнюється.

https://t.me/SJTF_Odes/6445

OSINT-спільнота і блогери писали, що серед загиблих міг бути командирський склад.

Нагадаємо, днями українські військові, схоже, завдали ракетного удару по полігону росіян у Донецькій області під Волновахою. Там могли загинути щонайменше 60 окупантів. За даними ЗМІ, на той момент на полігоні вишикувалися мотострільці із Забайкалля, які чекали на прибуття командувача.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Блогер з рф, який писав про втрати окупантів під Авдіївкою, міг вчинити самогубство