В Індії чоловіка засудили до двох довічних ув'язнень за вбивство дружини коброю
Pixabay

В Індії засудили до подвійного довічного ув’язнення 28-річного Сураджа Кумара, який вбив дружину за допомогою кобри. 

Про це повідомляє Straits Times.

28-річного Сураджа Кумара заарештовали у 2020 році після смерті його дружини Утри. Поліція розслідувала загибель жінки як вбивство, запідозривши у цьому Сураджа. За версією слідства, чоловік убив її заради приданого — 500 тис. рупій ($6645 тис.) та нового автомобіля.

25-річну домогосподарку знайшли мертвою в її ж будинку на півдні країни у травні минулого року. Сім'я жінки відразу запідозрила недобре, оскільки всього за кілька тижнів до трагедії її вкусила гадюка Рассела, але постраждала від укусу оговталася.

Слідчі дійшли висновку, що за обома спробами стоїть Сурадж. Крім вдівця, також заарештовали чоловіка, який допоміг йому дістати змій, — він виступив головним свідком у цій справі.

13 жовтня суд визнав Сураджа Кумара винним в тому, що він кинув кобру на ліжко, поки його дружина спала. Перед цим він роздратував плазуна, аби той точно вкусив дружину.

Незважаючи на те, що обвинувачення вимагало для «чорного вдівця» страти, суддя засудив його до двох довічних термінів і штрафу в розмірі 500 тис. рупій.

Раніше Chas News повідомляв, що мешканка Полтави знайшла у своїй квартирі метрового удава. 

Виповз із полиці зі спеціями. У супермаркеті Сіднея помітили триметрового пітона