В Індії зниклу 11 років тому дівчину знайшли в сусідньому будинку
Pixabay

В Індії розшукали зниклу 11 років тому мешканку села Аялур Саджиту. Виявилося, що вона жила в будинку неподалік зі своїм чоловіком.

У 2010 році дівчина пішла з дому до хлопця на ім'я Рахман, в якого була закохана та який жив по сусідству, повідомляє The Indian Express.

Поліція розшукувала дівчину, але в неї не було ні телефона, ні іншого засобу зв'язку. Врешті-решт сім'я вирішила, що Саджита просто втекла.

Усі ці роки пара жила в кімнаті Рахмана, але ніхто із сім'ї чоловіка навіть не запідозрив, що з ним живе ще одна людина.

Рахман завжди тримав свою кімнату зачиненою. Його брат розповів, що іноді чоловік поводився як психічно неврівноважений, ставав агресивним, коли хтось намагався зайти всередину.

Саджита не залишала кімнату, навіть сушила всередині випраний одяг. Природні потреби дівчина справляла через вікно вночі або коли нікого не було вдома. 11 років єдиною розвагою Саджити був маленький телевізор з навушниками.

Причиною 11-річного переховування був страх закоханих, що їм не дозволять бути разом через різні релігії. Саджита та Рахман постали перед місцевим судом, який дав їм вибір. Дівчина заявила, що хоче залишитися з чоловіком. Тепер вони житимуть в іншому селі.

Вісімнадцять слонів загинули в Індії нібито від удару блискавки