В Ірпені російські окупанти розстріляли американських журналістів (оновлено)

В районі Романівського мосту міста Ірпінь російські військові відкрили вогонь по автомобілю двох журналістів, які нібито працювали в The New York Times.

Про це повідомляє Поліція Київської області у Facebook.

Окупанти вбили 51-річного кореспондента Брент Ренауд, який фільмував евакуацію з міста. Інший журналіст — поранений, правоохоронці транспортували його до лікарні «Охматдиту».

«Окупанти цинічно вбивають навіть журналістів міжнародних ЗМІ, які намагаються показати правду про  безчинства російських військ в Україні. Сьогодні в Ірпені розстріляли 51-річного кореспондента всесвітньовідомого медіа New York Times» — написав Андрій Нєбитов, начальник поліції Києва.

Оновлення від 16:05.

У The New York Times випустили заяву щодо вбивства журналіста та стверджують, що Брент Ренауд востаннє співпрацював із виданням аж у 2015 році. Він не є членом редакції, але під час вбивства мав при собі бейдж, виданий ЗМІ багато років тому.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Головні новини про війну в Україні. Вісімнадцятий день. ОНЛАЙН