У Києві відомий журналіст став жертвою гоп-стопу (відео)
УНІАН

У Києві побили та пограбували відомого журналіста Андрія Куликова.

Про це повідомляє поліція Києва.

Інцидент стався на проспекті Перемоги біля Центрального РАГСу.

До Куликова, який прямував на роботу, підійшли двоє та попросили «закурити». Після відмови вони побили його, відібрали 3 тис. грн, мобільний телефон та банківську картку.

Потерпілий звернувся до поліції, і правоохоронці незабаром затримали нападників в одному з хостелів столиці.

Один з них — 23-річний уродженець Миколаївської області, раніше судимий за пограбування, крадіжки та незаконний обіг наркотиків. Другий — 23-річний мешканець Волинської області, який перебуває у статусі обвинуваченого за крадіжку.

 

Дарма ця компашка телевізор не дивилася Компашка зальотних неадекватів, декотрі з яких раніше вже мали проблеми із законом, побачили на проспекті Перемоги чоловіка, який йшов собі на роботу. Подумали трохи своїми пустими головами й вирішили його пограбувати. Біля центрального РАГСу усі 4-ом підійшли до нього. Один вдарив потерпілого, почали погрожувати. Чоловік віддав їм свої гроші, але їм цього було замало і вони ще й «вибили» з нього пін-код він банківської карти (та саму картку), а згодом ще й силоміць забрали мобільний телефон. Через деякий час потерпілий звернувся до правоохоронців Шевченківського управління поліції і ті за допомогою першочергових оперативних заходів затримали усю шайку-лейку. До речі, жертву для грабежу ці відбиті знайшли вкрай невдалу - ведучий, журналіст, редактор, актор Андрій Куліков. Затримані в порядку статті 208 КПК України: 1. Дранко Вадим Дмитрович, 1998 року народження. 2. Лоза Юрій Юрійович 1998 року народження.

Posted by Оперативний on Monday, January 10, 2022

Також правоохоронці перевіряють причетність до злочину ще двох осіб.

Затриманим загрожує до шести років позбавлення волі.

ЗМІ повідомляють, що Андрій Куликов вже оклигав після нападу та повернувся до роботи.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

В останній місяць 2021 року у Києві суттєво зріс попит на послуги паркування авто