В Одесі чоловік у військовій формі побив дівчину милицею: у ТЦК відреагували

Одеський обласний ТЦК та СП розпочав перевірку за фактом інциденту, що трапився днями під час комендантської години з дівчиною в Одесі на вулиці Грецкій.

Про це розповіли у пресслужбі військкомату.

Увечері 13 травня на 19-річну дівчину побив милицею чоловік у військовій формі, який представився працівником ТЦК.

Постраждала розповіла, що вона разом з трьома знайомими приїхала до відділення поліції, аби написати заяву щодо ситуації з таксистом. Він, за її словами, залив пасажирів перцевим балоном в обличчя, бо розлютився через кількість адрес поїздки, яких було 4.

Коли вони писали заяву, до відділу поліції з милицею в руках зайшов чоловік у військовій формі. Той був поруч із поліцейськими в момент оформлення заяви, а згодом вийшов. Після того, як заява була написана, поліція відмовилася випускати постраждалих.

«На наше обурення і на зйомку того, що відбувається, відреагували спочатку мовчки, а після хвилин 20 розглядів, поліція відповіла, що я скоїла дрібне хуліганство, хоча в той момент просто хотіла вийти з відділу, а мені перегороджували шлях рукою. На питання: «Що відбувається?» мені відповіли: «Тепер почекаємо ТЦК». Протягом двох годин нас не відпускали з відділу. Приблизно до 11 двох хлопців відпустили ( їм по 19 років). Одного з хлопців відмовилися відпускати», — розповідає дівчина.

Третього залишили у відділку, аби відвести до місцевого ТЦК «розбиратися». Вона зазначила, що відмовилась йти без друга та вирішила поїхати разом з ним, на що працівники військкомату погодилися.

Втім, хлопця посадили у авто, дівчину не впустили до машини. Вона стала знімати усе, що відбувається, і тоді до неї підбіг представник ТЦК формі та побив її милицею.

Дівчина стверджує, що у неї два розсічення на голові, численні синці та забій правого м’яза плеча.

«У разі виявлення та доведення провини представників ТЦК та СП, вони буду притягнуті до відповідальності згідно чинного законодавства», — зазначили у військкоматі.

Там додали, що засуджують будь-які прояви насильства та співпрацють з правоохоронними органами для встановлення реальних обставин.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Працівник ТЦК на Одещині за відстрочку від мобілізації вимагав 300 літрів пального — поліція