В Одесі фітнес-тренер образив ветерана і побажав смерті всім захисникам (фото, відео)
Скриншот

В одному з фітнес-центрів Одеси чоловік облаяв військовослужбовця. Пізніше винуватцеві інциденту розбили ніс, а згодом його забрали представники місцевого військкомату.

Відео з лайкою в бік військового у соцмережі поширив Дем’ян Ганул, одеський громадський діяч та волонтер.

На відео чути, як чоловік кілька разів послав військового, а також сказав, що йому байдуже на те, що той воював і на те, що його зараз знімають на камеру. Окрім цього, чоловік неодноразово підкреслював, що йому байдуже на всіх тих, хто воює, та побажав смерті усім, хто зараз на фронті.

Дем’ян Ганул повідомив, що перебуває на зв’язку із військовим, якого ображав чоловік. Він також розповів, що особу кривдника вже встановили. Ним виявився одесит Севастьян Гогович. На своїй Instagram-сторінці він розміщував антиукраїнський контент.

Згодом блогер поширив фото з тим самим чоловіком, який облаяв військового. У нього був розбитий ніс. Пізніше Ганул показав, як, за його словами, винуватця інциденту забирають представники місцевого ТЦК.

Правоохоронці та Одеський ТЦК та СП поки не коментують цей інцидент.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

В Одесі відвідувач ветклініки обматюкав лікаря-ветерана ЗСУ, коли той не встав до собаки (відео)