В Одесі на пляжі підірвався чоловік: з'явилось відео

11 червня в Одесі від вибуху загинув чоловік, який попри заборону вирішив скупатися у морі.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь» та обласна Нацполіція

На пляж 50-річний чоловік, переселенець з Донеччини, прийшов відпочити разом з родиною та товаришем. 

«Поки мати із сином розкладали речі, батько вирішив заміряти глибину і температуру води. За кілька хвилин у воді пролунав вибух, чоловік отримав поранення несумісні з життям», — йдеться у повідомленні. .

У Нацполіції додали, що від вибуху дивом не постраждав товариш загиблого, який разом з ним одразу пішов у воду.

Правоохоронці також опублікували відео, на якому видно детонацію у морі. Офіційно повідомлялося про вибух невідомого предмету, однак за кілька годин до трагедії міська влада попереджала, що до узбережжя Одеси знову прибили морську міну.

«Вкотре зауважуємо: сувора заборона на відвідування узбережжя та купання в морі — це заходи безпеки, нехтування якими становить небезпеку для життя», — наголосили правоохоронці.

 

Поліцейські закликають жителів та гостей Одещини суворо дотримуватися правил режиму воєнного стану: не виходити на прибережну захисну смугу Чорного моря, не купатися в замінованому морі Сьогодні нехтування правилами безпеки сім’єю з Донеччини призвело до трагічних наслідків. Під час купання в морі в одному з сіл Одеського району в результаті вибуху невідомого предмета загинув 50-річний голова родини на очах у дружини, сина та товариша. Останній дивом не постраждав, адже пішов купатися разом з потерпілим. Зараз там працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та вибухотехніки. Встановлюються повні обставини події, вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з поміткою «нещасний випадок». Вкотре зауважуємо: сувора заборона на відвідування узбережжя та купання в морі – це заходи безпеки, нехтування якими становить небезпеку для життя. © Одеська область: https://od.npu.gov.ua/news/zvichajni-novini/policzejski-zaklikayut-zhiteliv-ta-gostej-odeshhini-suvoro-dotrimuvatisya-pravil-rezhimu-vojennogo-stanu-ne-vixoditi-na-priberezhnu-zaxisnu-smugu-chornogo-morya-ne-kupatisya-v-zaminovanomu-mori/ #odesa_police #stoprussia Поліція Одеської області Одеське районне управління поліції #2

Posted by Поліція Одеської області on Saturday, June 11, 2022

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Діти знайшли у пісочниці осколкову протипіхотну міну — ДСНС (відео)