В Одесі відвідувач ветклініки обматюкав лікаря-ветерана ЗСУ, коли той не встав до собаки (відео)

У середу, 3 липня у ветеринарній клініці Одеси відвідувач з пуделем обматюкав лікаря-ветерана ЗСУ Олексія Притулу, який втратив обидві ноги на фронті. 

Інцидент зафіксували камери відеонагляду в кабінеті лікаря-ветерана. Кадрами він поділився у своєму Instagram-акаунті.

На відео видно, як чоловік розповідає лікарю про проблему собаки (підозра на лишай). Ветеринар повертається оглянути собаку, і просить повернути собаку хворим боком для огляду. Відвідувач спілкується російською мовою.

«А ви не можете встати?», — говорить власник собаки. Олексій прокрутився на стільці, щоб продемонструвати, чому йому важко це зробити. 

Втім, реакція відвідувача на протези була різкою та «красномовною». Він облаяв лікаря-ветерана та пішов геть. 

Олексій закликав активно поширювати це відео, адже «ним можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи і звичайного життя».

«Зі мною це, ну прям, одиночний випадок. Поки що. Але я чудово розумію, що подібної наволочі навкруги тьма. Я розумію, що юридично притягнути до відповідальності цю «людину» вкрай малоймовірно. Бо, нагадую, бути уй***ом в нашій країні не протизаконно. Та нехай стане відомим. Я вже знаю його ім'я та все інше», — зазначив Олексій.

Олексій Притула: що про нього відомо

Олексій Притула — ветеран ЗСУ та лікар-ветеринар з Одеси. Він отримав важке поранення і втратив обидві ноги під час наступу на Лиман у вересні 2022 року. Притула мобілізувався добровільно до ЗСУ влітку 2022 року. Після реабілітації і протезування у центрі Superhumans Олексій Притула повернувся до роботи в ветеринарній клініці.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Підлітку, що побив колишнього військового у Києві, оголосили підозру (фото)